bgenru

София, бул. Ген.Николай Г. Столетов № 67А, V-та МБАЛ, етаж 8, тел.: 02/ 9170 950

Живей без болка
За болницата
Минимално инвазивна хирургия
Методи на лечение
Свържете се с нас

Мнения и впечатления

 1. Приятели,искам да споделя с Вас,че в България все още има лекари,които помнят Хипократовата клетва и не гледат на болните като подвижно портмоне! Моето отсъствие се дължеше на заболяване на кръста.Болките бяха ужасни,не можех да се движа.Предложението за лечение беше тежки операции с поставяне ня плочи,винтове и т.н,които стрували 7-8 хил. лева.Заплашваха ме ,че до 3 дни трябва да реша, в противен случей ще ми се парализират краката.Но аз имах опит с лечението на вратните ми прешлени преди 4 /четири/ години.Заплахите бяха същите,но проблемът ми беше решен в СБАЛ”Гръбначен център”ОД и този път се обърнах към тази болница.БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА Д-Р СТОЕВ И НЕГОВИЯТ ЕКИП.НА ВСИЧКИ ЛЕКАРИ,СЕСТРИ,САНИТАРИ ЗА ЧОВЕШКОТО ОТНОШЕНИЕ И СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ БОЛКАТА НА ХОРАТА.Условията в болницата са прекрасни.Всички от персонала са добронамерени и усмехнати, и с това си държание ленуват и псехечески.ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ОТ СЪРЦЕ ИМ БЛАГОДАРЯ,ЧЕ МЕ ИЗПРАВИХА НА КРАКА. СЕГА МОГА ДА ХОДЯ БЕЗ БОЛКА,НЕ НА ДВА КАТА,А ИЗПРАВЕНА. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕВСЕ ТАКА! БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ВАС.ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ БЛАГОДАРНОСТИ. ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ!

 2. Диана Василева   27 март, 2016
 3. Благодаря за професионализма на цялата клиника! На д-р Стоев, на д-р Илковски, Лейля, на целия персонал. Оперираха ме преди 3 месеца, от месец съм на работа, чувствам се добре, живея нормално, но се пазя. След операцията започва същинското оздравяване, пазене, кинезитерапия, плуване, стойка, походка всичко се учи наново.
  Благодара Ви!
  В тази клиника наистина се работи професионално и отговорно, дори мога да кажа, че въпреки всичко, престоя ми там (2 пъти) дори може да се каже почти приятен…

 4. Павлин Станев - Добрич   6 февруари, 2016
 5. I first heard about the spine centre, from my sister in law,who saw it on the bg. mamma site.After a MRI scan, the doctor explained the problem to me, ( dischernia ), and showed me a video of the operation they were going to do.Once the operation was done, i was pain free after 7 years. All the staff on the ward are very proffesional and care about the advice and care, that they give to their patients. the food could be improved, but they did very good meals, on the budget they were allowed.I would recommend the spine centre to anyone who has long term pain. it is an very good hospital, very clean with proffesional staff, who run it. Many thanks for all the care and help i received during my stay.Lynda Fitzpatrick.

 6. Lynda Fitzpatrick   6 януари, 2016
 7. Благодаря от сърце на д-Стоев и д-р Илковски.
  Бях оперирана м.02.2015г и сега се чуствам отлично.
  От сърце желая весели празници и щастлива Нова година.

 8. Димитрова   28 декември, 2015
 9. Благодаря Ви от сърце!
  Страхотен екип сте,продължавайте да помагате.

 10. Ирина Платиева   4 декември, 2015
 11. Благодаря от сърце на д-р Илковски и на целия екип. Бъдете здрави и все така всеотдайни към пациентите си. Благодаря!

 12. Милена гр. Севлиево   22 юни, 2015
 13. Бях оперирана през месец февруари 2015г.,всичко мина добре.Много съм впечатлена от професионализма и отношението на целия персонал на клиниката.Три месеца след това аз вече се чувствам пълноценен човек и спомените ми за болките и ограниченията в ежедневието полека-лека избледняват.Благодаря на всички!

 14. соня янева   9 май, 2015
 15. Бях оперирана преди една седмица и се чувствам добре .Благодаря на целия екип в гръбначен център.Бъдете живи и здрави .

 16. Йорданка   4 май, 2015
 17. Точно преди една година ми беше направена сложна десетчасова операция от д-р Стоев и неговия екип.Днес празнувам една година на щастие и без болка.Обичам ви мили хора!

 18. Румяна Ангелова   26 февруари, 2015
 19. Д-р Стоев и екипът му ме оперира на 19.04.2012 година. Близо 3 години по-късно се чувствам добре, дори много добре! Ходя, работя, танцувам … Живея. Нещо, което без тяхната намеса нямаше да се получи добре. Искрено благодаря за перфектно свършената работа, за вниманието и грижите, за старанието да се чувствам добре при вас! Здраве и успехи!

 20. Гергана Соколова-Георгиева   20 декември, 2014
 21. Завиждам на всички Вас попаднали в ръцете на този невероятен професионалист.Аз съм с три дискови хернии но днес ме свали ха от пред прага на операционната,левкоцитети ми били над нормата .Отлагането на операцията ме травмира ,изнерви…а се бях подготвила.Сега не зная какво да правя попитах личната лекарка тя каза от куртизоновите инжекции е които ти слагаме всеки ден бият ми дипрофокс и профенид.Болките са ми невероятни левият ми крак е целият в мравуняци ,носът ми опира в земята като вървя,и съм изкривена на лявата страна.

 22. Съба Желева   11 декември, 2014
 23. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на целия екип.

 24. Цветан Стойков   29 ноември, 2014
 25. Направена ми бе операция на 14 декември 2013 г.След близо една година мога определено да кажа ,че се чувствам отлично. Най сърдечни благодарности на професионалния екип на д-р Стоев Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни в благородната Ви професия

 26. Георги Георгиев гр. Ямбол   26 ноември, 2014
 27. Благодаря на д-р Стоев и екипа му за големия му професионализъм и отдаденост към пациентите. Смятам, че това е най-добрия екип в България за лечение на гръбначни заболявания, работещ с най – съвременни методи и апаратура, неотсъпващ на европейските практики. Пак благодаря, с пожелание за много здраве и успехи!

 28. Петър Русев Качулов   27 октомври, 2014
 29. Безкрайни благодарности към д-р Стоев!

 30. Милена Димитрова   3 септември, 2014
 31. Ако във всички здравни заведения се работеше с такъв професионализъм както в Гръбначен Център,българите щяха да са един здрав народ.Благодаря ви,че ми пом
  огнахте да се радвам отново на живота!

 32. Румяна Георгиева Ангелова   23 май, 2014
 33. Благодарим на д-р Стоев за отличният професионализъм и прекрасното и човешко отношение към пациентите. Д-р Стоев, бъдете жив и здрав. Нека с Вашите златни ръце и с Божията помощ да лекувате пациентите, нуждаещи се от Вас. Вие сте отличен лекар и аз се гордея, че в България има все още добри лекари, макар те да са малко. Нека здравето да Ви е спътник всеки Божи ден, да сте винаги усмихнат и никога да не губите вяра в доброто. Бъдете живи, Вие и Вашият персонал.

 34. Начко Петков   7 април, 2014
 35. БЛАГОДАРЯ! На д-р Стоев, д-р Илковски,и на целия прекрасен екип на „СБАЛ – Гръбначен център” АД.

 36. Деница Калчева гр. Троян   6 март, 2014
 37. Не съм по силните и високопарни думи, но това, което почувствах тук, никога няма да го забравя. Аз съм най-обикновена жена, пациент от дълбоката провинция, а бях приета и обгрижвана като VIP -персона. Не е за вярвяне, че в нашата окаяна държава има такава болница, с такива прекрасни хора, с очи, в които наистина виждаш грижа, топлота, внимание към болните. Престоях 8 дни, и всеки ден беше различен, но потвърждаваха мнението ми за професионализма на целия екип на д-р. Стоев. Отношението към пациентите, особено в операционна зала, може е еталон за всяка болница. Поклон пред Вас, д-р Стоев, д-р Маринова, д-р Илковски и екипа Ви. Бъдете живи и здрави, и много издръжливи! Ръцете Ви са златни, сърцата Ви са големи! Обичам Ви!

 38. Русанка Христова, 65 г. гр. Провадия   3 март, 2014
 39. Благодарности на целия екип на “Гръбначен център”!През месец февруари 2012 год. баща -на 68 години- постъпи по спешност, с адки болки.За три дни го изправиха на крака.Прибрахме си го ,като нов човек.Вече година и осем месеца се радва на добро здраве,работи и се чувства пълноценен човек.Нямам думи да изразя отношението на целия екип към пациентите и техните близки.
  Пожелавам дълги години много успехи и здраве на всички,които работят в този център,за да помагате на хората!!!
  Костадинка Христова – Свиленград

 40. Костадинка Христова   15 октомври, 2013
 41. Сърдечно благодаря на д-р Стоев, направил вертебропластика на моя съпруг – Георги Александров.
  Бог да го благослови, дано има сили да издържи на темпото, с което работи.
  Благодаря и на целия екип за вниманието, топлотата, грижите и особено на Бисера Владимирова, на медицинския секретар, на главната сестра, на всички (и на усмихнатата д-р Маринова).
  М.Александрова, София, 25.09.2013г.

 42. сем. Александрови   25 септември, 2013
 43. След 8 месеца болки и една камара обезболяващи, с връзки попаднах в една наша реномирана болница. От там излязох с диагнозата– симулант и “идете си на лекар по вашия край“! Случайно попаднах на тази страница в интернет и реших да направя още един опит. И слава богу! Още по телефона разбрах, че съм попаднала в съвсем друг свят! Госпожа Кръпчанска е един ангел в човешки лик! Благодаря Ви Госпожо! След много добре организирани прегледи и консултаций се оказа, че имам 2 дискови херний. От тук нататък бях в ръцете на един АБСОЛЮТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ПЕРФЕКЦИОНИСТ! И не само това, този лекар е лекар по призвание. За мен много важен факт! След една много кратка и безболезнена хирургична намеса по лични причини си тръгнах 3 часа по-късно. Изминаха 6 месеца и аз се чувствам така, като че ли, никога не съм имала дискова херния. Моите най-сърдечни благодарности Др. Стоев! Вие сте уникален лекар!!! Най сърдечни благодарности и на целия Ви перфекно функциониращ екип! Дано не ми се налага още веднъж такова нещо, но ако, аз знам вече къде да отида. Гръбначен център е една клиника на много високо западно ниво и тим, който няма нищо общо с представите на българина за болница!

  Снежанка Брюсинг

 44. Снежанка Брюсинг   14 август, 2013
 45. От 10г. страдам от доказана двустранна дискова херния. Лечението при засилени болки беше една семица серия инжекции и 10 дни рехабилитация след което можех да разчитам на няколко месеца намаляване на болката.
  През май тази година пак същия вариант но не се получи очакваното облекчаване. Постъпих за две седмици в нервно отделение в Транспортна болница в гр. Дупница. След изписването ми нямаше никакъв напредък и болката даже се усили. Лекуващия лекар ми каза че последната опция е операция. Бях абсолютно против и потърсих в Интернет някакво решение. Така попаднах на гръбначен център. Внимателно прочетох всичко относно лечението там. Бях малко скептично настроен, защото толкова години страдания се фокусираха само в 15 минути на операционната и на следващия ден забравяш за всичко. Все пак реших да отида да проверя как стоят нещата. Запазих си час по телефона и се явих с всичката документация събрана през годините. След разговор с лекуващия лекар след като прегледа всичко бях приет след два дни. Постъпих във вторник а в сряда сутрин бях на масата наистина за 15 мин. и в четвъртък се прибрах забравил за болката. Едва не извиках “О Чудо”. Все едно никога не ме е боляло. Наистина все още не мога да повярвам! Да не говорим прекрасното отношение на медицинския персонал и самата обстановка в болницата. Благодаря от все сърце на целия състав в това отделение и вие, които ще прочетете тези редове и страдате както страдах аз, изобщо не се двуомете а си запазвайте час възможно най-бързо и забравете за болката!!!

 46. Ангел Невен Томов   1 август, 2013
 47. Голямо благодаря на д-р Стоев, д-р Илковски и на целия екип – да сте живи и здрави!

 48. юлхен тефик   29 юли, 2013
 49. И отново – БЛАГОДАРЯ И ПОКЛОН!
  Благодаря за това, че Вие – д-р СТОЕВ и страхотният Ви екип ми помогнахте за пореден път и продължавате да поддържате вярата ми в доброто и надеждата за бъдещия ми живот,изпълнен с много по-малко болка,с вярата,че постепенно ще отново ще правя повече от любимите ми неща,които дават смисъл и правят живота ми пълноценен и пълен.
  Пожелавам на всички здраве и много хубави моменти,които да ви карат да се усмихвате!

  26.06.2013г

 50. Диана Петрова - Христова   27 юни, 2013
 51. Огромно БЛАГОДАРЯ! на д-р Стоев, д-р Илковски,и на целия прекрасен екип на „Гръбначен център”.

  На 3 юли 2013г.ми направиха операция за премахване на дискова херния, няма думи с които мога да изразя благодарността която изпитвам за всичко което направиха за мен тези прекрасни хора!

  С цялото си сърце и най-отговорно няма да се поколебая да препоръчам на всеки който за съжаление се е сблъскал с проблеми сбързани с гръбначния стълб да посетят Гръбначния център и завинаги да забравят за непосилните болки, които са изтърпяли!

  Бъдете здрави! Здравка Младенова

 52. Здравка Младенова   10 юни, 2013
 53. Искрено благодаря на екипа на “Гръб. център”-на д-р Стоев, д-р Илковски, незабравимата д-р Маринова, на гл.сестра Соня, на грижовните мед. сестри Анита, Дани, Нуша, на отзивчивите санитарки Ваня, Таня. Никога няма да забравя 10-дневния си престой при вас. Направена ми бе сложна операция мет.стабилизация на спондилолистеза, която продължи 7 часа, възстановяването ми не беше лесно, но стана неусетно под ласкавите грижи на персонала. Благодаря от сърце!

 54. соня тодорова   9 юни, 2013
 55. Сега виждам, че има такава секция за мнения :) Надявам се да не е късно да изкажа и своето. Оперирана съм от дискова херния на ниво Л5С1 през 2011 беше ме много страх,даже си мислех че ще си умра по време на операцията. Сега като се обръщам назад съжалявам само,че не се оперирах по-рано. Болката,изтръпването всичко изчезна все едно никога не съм имала дискова херния. Тези които ги е страх от операцията да им кажа че няма нищо страшно, а напратив

 56. Елица Младенова   24 май, 2013
 57. Каквото и да кажа ше е малко радвам се че има такива хора и такава болница,в България на фона на тази мизерия в момента.постъпих на 07/02 2013 с голяма дискова херния,L5 S1
  беше ми направена операция ENDOMICRODESECTOMIA.в 12 на обяд излезнах от операционната в 9 вечерта вече си се разхождах свободно…Горещо препоръчвам ”Гръбначния Център” д-р Стоев д-р Илковски и абсолютно целия персонал, мед. сестри и санитарки.
  Искам да кажа на хората който се страхуват да се оперират да го направят в тази болница аз се чуствам мн.добре сега а преди операцията не можех да мина и 10 метра пеша…..Радослав от Ботевград 30/03/2013

 58. радослав   30 март, 2013
 59. xilqdi blagodarnosti na dr Stoev i na xorata koito rabotqt s nego

 60. rosisa ivanova   5 март, 2013
 61. Съществуването на клиниката “гръбначен център” и на специалистите, които работят в нея, е сред малкото, но сериозни надежди, че България все още може да се оправи, че тя все още ражда умни, достойни, честни, способни и работни хора. На целия неголям, но силен екип изказвам най-искрена благодарност за безупречното им професионално и лично поведение, за брилянтно извършената ми операция; най-горещо им пожелавам здраве и упование!

 62. Владимир Павлов   18 февруари, 2013
 63. Започвам с една дума-БЛАГОДАРЯ!
  Благодаря на д-р Стоев за всичко-за професионализма,за човешкото отношение към пациентите,за продължаващата загриженост и внимание,за съветите,които дава впоследствие,за да продължи да се чувства пациента добре,спокоен и обгрижван.
  Доста време живях със много силни болки в гърба и ръката и след продължителното време на обикаляне по кабинети,снимки и всякакви мнения се стигна до мнение,че се касае за начална степен на остеопороза.ДА ама НЕ!
  След изненадващи сериозни проблеми с бъбреците ми и продължителното им лечение,последва мнение на лекуващия екип в ИСУЛ,че се касае за нещо много по-сериозно.Последваха ЕМГ и резонанс,който за съжаление показа диагнозата-тумор в гръбначния стълб.Последва бързата и своевремнна намеса на Д-р Стоев и след последвалата 6часова операция туморът беше отстранен.
  Вече втора година следим положението и всеки път спокойният и професионален тон на Д-р Стоев е този,който ми дава сили и надежда да продължавам напред.
  ДЪЛБОК ПОКЛОН И БЛАГОДАРНОСТ ПРЕД ПРОФЕСИОНАЛИСТА И ЧОВЕКА ИЛИЯН СТОЕВ!

 64. Диана Петрова-Христова   17 февруари, 2013
 65. С радост и въсторг разказвам на всеки, който срещна с проблеми в гръбначният стълб къде ще намери край на проблема си.Не бях попадала в подобна клиника в която да се чувствам толкова спокоина знаейки, че съм в най-сигурните ръце ,там не са просто лекари а богове.Благодаря ви Д-р Стоев че ви има че сте 100% лекар и Човек на вашият мил екип,който ръководите.Благодаря от сърце на човека който ме посъветва да дойда при Вас.

 66. Дарина Шекерова с.Сатовча   25 януари, 2013
 67. Благодаря на целия екип на клиника “Гръбначен център” за професионализма, цивилизования подход, но най-вече за човешкото и загрижено отношение към пациентите.
  Благодаря ви, че ме накарахте да се почувствам нормален пациент в цивилизована европейска болница.
  За останалите пациенти – пациент съм на клиниката с дискова болест – 3 дискови хернии на съседни нива. Наложиха се 2 операции, които протекоха чудесно, на следващия ден бях изправен, а окончателното възстановяване беше в рамките на месец.
  Благодаря ви от сърце д-р Стоевр на Вас и на екипа, който ръководите.
  Калин Пенев

 68. Калин Пенев   28 ноември, 2012
 69. Каквото и да кажа – все ще е малко – за професионализма на д-р Стоев и екипът му, включващ едни невероятно слънчеви и мили хора, за отношението към всеки един пациент, за обстановката, която са създали, за усещането, че именно ТИ си най-важният човек за всички тях и ще направят и невъзможното, за да се почувстваш добре! Благодаря ви от сърце! Бъдете живи и здрави!А на всички онези, които имат проблеми с гръбначния стълб и неминуемите съмнения дали точно тук ще им се помогне-не се колебайте! И както се казва:eлате и вижте!

 70. Вера Додова   10 август, 2012
 71. Благодаря на доктор Стоев и на целия екип от изключителни професионалисти в клиниката. Благодаря им също за човешкото отношение, за атмосферата в отделението, за всеотдайния труд и грижи за пациентите.
  Това в никакъв случай не е типична българска болница. Мисля, че това е бъдещето!

 72. Пламен Костадинов   19 юли, 2012
 73. За втори път съм на лечение в СБАЛ-Гръбначен център и отново бях изненадан от човешкото отношение към пациентите, от безупречния ред и спокойната атмосфера.
  При откриването на болницата миналата 2011 г. бях от първите пациенти, които се обадиха, но не можах да дойда веднага, тъй като съм от Силистренския край. За съжаление болката, която имам от 1970 г. или отпреди 40 години трудно ще бъде излекувана за няколко месеца, но надеждата винаги последна умира.
  За сведение на 76 години съм и освен тези две процедури в Гръбначен център имам и 5 (пет) операции в други болници, но все пак съм на крака и сам се движа. Без да се хваля аз съм все още нормален човек и стриктно изпълнявам указанията на лекарите.
  Не може с думи да се опише уважението на лекарите и персонала към пациентите в СБАЛ Гръбначен център. Най-голямото ми пожелание е да сте живи и здрави и с усмивка да посрещате пациентите за да останат доволни!
  Благодаря ви от сърце!
  Неделчо Дочев Ангелов
  с. Бабук, Силистренски окръг
  26.6.2012 г.

 74. Неделчо Дочев Ангелов   27 юни, 2012
 75. Хиляди благодарности на д-р Стоев и целия негов екип. Вие върнахте младоста ми и самочуствието. Бъдете живи и здрави! Кипар/Фамагуста

 76. Иван Стаменов Петков   20 юни, 2012
 77. Безкрайни благодарности на д-р Стоев, д-р Маринова и целия прекрасен екип за високия професионализъм, човешко отношение и внимание!
  Благодаря на Господ, че ви има!
  Бъдете здрави!
  Успех на целия екип!

 78. Мариета Димитрова   19 юни, 2012
 79. Докоснах се до желанато от мен здравеопазване в България. Благодаря на Вас ,Д-р Стоев и целия екип на „Гръбначен център”. Благодаря за професионализма, създадените прекрасни условия, чудесното обслужване и обгрижване. За усмивката, която също лекува. Благодаря за това, че с наложеното поведение към пациента, аз се почувствах значима и спокойна във ваши ръце за моето лечение и бъдещо здраве.

  Благодаря Ви от сърце!

  Желая Ви здраве, успехи и много, много доволни пациенти!

 80. Драга Неделчева   17 юни, 2012
 81. Пожелавам на целия екип преди всичко много! Това е най-ценното човешко притежание, а за съжаление го оценяваме едва, когато го загубим. От 10 години прилагах безрезултатно различни лечения.Обиколките по болници и клиники бяха безкрайни, безрезултатни, скъпо струващи и не доведоха до някакъв резултат. Вече се бях отчаяла, когато попаднах в клиниката. Болките, които изпитвах от заболяването на гръбначния стълб бяха много силни. Не можех да повяврам, че е възможно в България да съществува такова място за лечение – висок професианализъм на целия персонал, съчетан с безупречна обстановка. Проведените оперативни процедури бяха изпълени професионално, а положените грижи бяха като за близки хора, а не за пациенти. Благодарна съм за това, че ме изправиха на крака и сега мога да ходя.

  Благодаря от все сърце на целия екип и им пожелавам да продължават благородната си работа, за да връщат усмивките по лицата на своите пациенти.

 82. д-р М.Краева   2 юни, 2012
 83. Благодаря ви мили хора. Обичам Ви.

  Гр. София

 84. Ваня Болей   14 май, 2012
 85. Огромни благодарности на целия екип на Гръбначен център. За мен беше огромна радост да бъда под вашите грижи и наблюдение. Желая на целия екип здраве, щастие и късмет.

  Благодаря, че ви има.

  Гр. Троян

 86. Мирослав Божански   19 април, 2012
 87. Искренни благодарности за човешкото отношение към нас – пациентите. Благодаря, че ви има!

 88. Кирилка Филипова   14 март, 2012
 89. Най-искрени и сърдечни пожелания отправям към Д-р Стоев и целия екип в операционната зала и в клиниката, за професионализма, човещината и коректността към болните. Тук цари спокойствие, уют и загриженост за всеки болен.

  Уверена съм, че едвали някъде в България има такава клиника за лечение на толкова тежко заболяване като това на гръбначния стълб, което те прави инвалид.

  Дойдох тук като инвалид, а си тръгвам здрав човек.
  Невероятна организация на работа, прекрасни специалисти и големи хора.

  Благодарна съм за това, че ме изправиха на крака и сега мога да ходя.
  Пожелавам на всички работещи в Гръбначен център да са живи и здрави и да продължават това хуманно дело.

  Това са хора за пример на всички болници в България.

  Пожелавам и на всички болни да идват и да се лекуват тук, защото успехът е гарантиран!

  Благодаря от сърце за вашия професианализъм!

 90. Соня Илиева   14 март, 2012
 91. Имах заболяване на 4-ти и 5-ти прешлен и атрофирал нерв. След девет месечни непрекъснати болки и неуспешни опити, най-после намерих точната клиника и точния екип. Мили хора, не можех да повярвам, че в България все още има такива добри екипи, такива специалисти.

  От все сърце благодаря на Вас Д-р Стоев за невероятния професионализъм и човещина. Благодаря на екипа на операционен блок и на екипа във отделението. Невероятни специалисти, невероятни хора. Страхотно обслужване. Благодаря на всички Вас, аз върнах усмивката на лицето си.

  Пожелавам на целия екип много здраве, щастие и успех във Вашата отговорна работа!

  Благодаря Ви от все сърце!

  Гр. Благоевград

 92. Иван Петков   10 март, 2012
 93. Имам заболяване на гръбначния стълб от 10 год. Въпреки провеждано лечение дълги години нямаше ефект. Постъпих в „СБАЛ – Гръбначен център” за първи път през месец октомври 2011г. и ми беше направена първата оперативна процедура. Почувствах се много добре. Започнах да се навеждам и дори да си обувам чорапите. На контролния преглед се потвърждава, че резултатът е очевиден.

  Пожелавам здраве и успех на целия екип!

  Гр. Варна, ул.”М. Дринов”68

 94. Въльо Петров   7 февруари, 2012
 95. Пожелавам на целия екип на „Гръбначен център” много, много здраве – преди всичко! Това са едни прекрасни и човечни хора, с висок професионализъм и отговорност. Те ни карат да се чувстваме не пациенти, а приятели!

  След 6 месеца ходене по мъките, след ходене къде ли не, със стотици изпити обезболяващи и противовъзпалителни – БЕЗ ЕФЕКТ! Но тук намерих облекчение на болките. Огромно благодаря на д-р Стоев, д-р Илковски, на целия лекарски екип, на целия персонал на „Гръбначен център”.

  Имам двустранна дискова херния с протрузии, възпаление на тазобедрената става, които почти отзвучават. Чувствам се добре и спокойна, защото вече не изживявам нетърпимите болки.

  Лекувайте се тук! Макар, че рекламата е излишна! Просто тук помагат! Доверете ми се – това е третия ми път тук и положението ми е коренно различно отпреди 6м.

  гр. Велинград

 96. Валентина Велкова   19 януари, 2012
 97. Постъпихме на 05.12.2011 год. в „СБАЛ – Гръбначен център”, гр. София със силни болки в кръста, изтръпване на долни крайници, трудна подвижност. Сприятелихме се в болницата, разказвайки неволите си и чакайки да влезем в операционната. Направена ни беше и на двете минимално инвазивна процедура,придружена с озонотерапия. Чувстваме се много по-добре. Още няколко часа след манипулацията движенията ни значително се подобриха, болка нямаше.

  Изказваме нашата голяма благодарност към екипите на „Гръбначен център” и екипа от операционен блок.

  Благодарим Ви от сърце!

  Мариана Христова и Недка Милкова
  от гр. Севлиево

 98. Мариана Христова   12 август, 2011
 99. С безкрайни благодарности за високия професионализъм и всеотдайните грижи, проявени от целия екип.

 100. Стоян Стоев   5 юни, 2011

Оставете своето мнение